LinkedIn Ambassadeur

LinkedIn is in korte tijd verworden tot hét online sales en marketing platform binnen de zakelijke markt. LinkedIn is niet alleen het platform om je online te profileren, het is bovenal het online platform om gevonden te worden! Want er wordt tegenwoordig van elke business professional een online presentatie en profilering verwacht.

Al jouw klanten en prospects zitten al op LinkedIn; weet jij dan al hoe jij door hen online gevonden en ervaren wordt? En hoe je zelf nieuwe prospects kunt vinden en benaderen via LinkedIn? Of weet je al hoe je LinkedIn kunt inzetten als hét online marketing platform voor jullie bedrijf?

Wil je meer weten over LinkedIn, ben je op zoek naar een LinkedIn trainer of een ‘LinkedIn Keynote Spreker’ voor jullie business event? Als ‘LinkedIn Ambassadeur’ help ik je graag om de vele mogelijkheden van LinkedIn te ontdekken!

Are You LinkedIn

Or LinkedOut?

Jeroen Franken is voor mij hoogleraar Linkedinologie. Als geen ander is hij in staat om weliswaar vriendelijk maar wel beslist, uit te leggen en te overtuigen wat LinkedIn kan doen voor je professionele personal branding of als marketing-tool voor je bedrijf. Als ZZP’er in wording, is Jeroen voor mij een belangrijke steun voor het zichtbaar en aantrekkelijk worden van mijn activiteiten. 
Erik Meijer
Jeroen verzorgde een LinkedIn training aan een groep studenten, inclusief ikzelf. Naast een grote hoeveelheid informatie te hebben verschaft over LinkedIn zelf, vertelde hij veel over de werking hiervan en hoe je LinkedIn als student het beste kan utiliseren. Na de training heb ik een compleet profiel in elkaar weten te zetten en ben ik ook actiever geworden met andere functies van LinkedIn. Jeroen was erg enthousiast gedurende de training en het was zowel leerzaam als gezellig.
Sanne van den Berg