Social Media Advies

De mogelijkheden van Social Media worden door bedrijven vaak op verschillende momenten ontdekt en verwelkomt.
En dus gaan zij niet alleen op verschillende momenten met Social Media aan de slag, ze hebben ook nog eens hun eigen specifieke doelstellingen en wensen. En vaak zijn in de tussentijd ook niet alle Social Media ontwikkelingen bijgehouden.

Blue Fish adviseert bedrijven over het zakelijk gebruik van Social Media; de laatste ontwikkelingen en specifieke mogelijkheden, de onbenutte kansen en over het efficiënter gebruik van Social Media.

Tijdens deze sessies die vaak bestempeld worden als ‘kijk-eens-met-me-mee’, ‘help-me-op-weg’ en ‘u-vraagt-wij-draaien’, wordt er een beroep gedaan op Blue Fish’s ervaring en expertise over het zakelijk gebruik van Social Media.

Even meekijken, bijpraten of meedenken op het vlak van zakelijke Social Media? Ik schuif graag aan!

social media is een

expertise!

Als business professional kun je niet meer zonder een goede eigen online profilering. Jeroen laat zien wat het belang is van een (proactieve) online profilering en laat je daarmee tegelijkertijd ook nadenken over hoe je jouw toegevoegde waarde naar je klanten en netwerk het beste kunt vertalen.
Remy Overwater
Als ik Jeroen mag omschrijven dan zeg ik: ‘energiek, commercieel en goed kunnen luisteren’. Deze kenmerken weet hij met veel enthousiasme in te zetten om social selling over te brengen. Dankzij zijn training heb ik inzichten gekregen in LinkedIn, die ik nu dagelijks inzet voor het onderhouden van mijn netwerk en mijn acquisitie, wat leidt tot goede en concrete resultaten in mijn werk. Jeroen weet (commerciële) deuren te openen, waarvan je nog niet weet dat ze er zijn! Dank je wel Jeroen. Ik blijf je training en expertise aanraden aan iedereen die social media wil omarmen. 
Jasper Goossens