The Blue Fish Story

“Live the dream, share the journey”

Ik doe elke dag wat ik het liefste doe; zorgen dat anderen succesvol worden én succesvol blijven. En eigenlijk heb ik tijdens mijn professionele leven nooit anders gedaan. 15 jaar lang heb ik namens Ricoh en Bandridge de wereld mogen rondreizen en bedrijven mogen helpen om de volgende commerciële stappen te maken. In 2012 heb ik gedaan wat iedereen om mij heen al lang voorspelde; ik word ondernemer!

‘Een eigen bedrijf’ als lang gekoesterde droom, 20 jaar sales & marketing ervaring en persoonlijk gedreven door innovatie en ‘het nieuwe ondernemen’. Met deze pijlers als uitgangspunt, ben ik Blue Fish begonnen en is het mijn missie en passie om organisaties en business professionals verder op weg te helpen in ‘De Nieuwe Economie’. En ondanks dat het starten in crisistijd niet het meest ideale moment was, ben ik inmiddels wel in een situatie beland zoals ik het destijds voor ogen had; een eigen bedrijf dat groeit, bloeit, innoveert en op een flexibele basis meerwaarde biedt aan andere bedrijven.

Dat ik dagelijks door bedrijven in diverse sectoren betrokken wordt om hen te helpen bij hun commerciële uitdagingen, beschouw ik dan ook als een heel groot voorrecht. Het gereedschap waarmee ik dat doe is dan wel veranderd, de essentie waarom ik dat doe is exact hetzelfde gebleven; ik zorg er graag voor dat anderen succesvol zijn én succesvol blijven.

Ik ben betrokken bij diverse lokaal maatschappelijke initiatieven en ben als columnist verbonden aan RTV Amstelveen en INTO Business Magazine. Daarnaast ben ik lid van de business clubs Founders Carbon Network (fCN), de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) en Ondernemen & Groei (O&G). Ik ben samenwonend met de liefde van mijn leven Natasha en onze allergrootste trots Bobby.